Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Lanttu 225g65kcal2.2g10.3g0.7g4g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g300g360kcal9.9g11.1g30g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1656kcal33.4g92.4g124.6g25.6g
Valittu annoskoko1098g828kcal16.7g46.2g62.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna549g414kcal8.4g23.1g31.2g6.4g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600