Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)17g17kcal1.3g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g85g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Tomaatti, tuore141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Sieni tatti, hapero 85g23kcal1.5g2.4g0.4g1.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g56g6.2kcal0.5g0.9g0.1g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g455kcal12.8g43.2g25.4g15.4g
Valittu annoskoko1098g228kcal6.4g21.6g12.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna549g114kcal3.2g10.8g6.4g3.9g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711