Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g338g355kcal49g15.2g6.8g18.6g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g563g141kcal7.3g23.6g1.1g0g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 17g120kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1392kcal121.6g102.6g43.8g43.6g
Valittu annoskoko1098g696kcal60.8g51.3g21.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna549g348kcal30.4g25.7g11g10.9g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740