Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus7.5g24kcal0.9g0g2.2g0g
Herne 187g129kcal9.5g17.5g0.7g5.8g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g970kcal73.2g35g56.8g11.6g
Valittu annoskoko1098g485kcal36.6g17.5g28.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna549g243kcal18.3g8.8g14.2g2.9g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061