Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g17g136kcal0g0g15.1g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g557g184kcal8.3g26.7g2.2g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g211g232kcal54.7g0g2.1g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g301g511kcal23.2g15.6g39.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g2155kcal174.6g89g117.2g17.4g
Valittu annoskoko1098g1077kcal87.3g44.5g58.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna549g539kcal43.7g22.3g29.3g4.4g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985