Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 506g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g35kcal1.2g2.2g2.4g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g56g203kcal4.8g43.3g1.1g2.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g225g383kcal45g0g22.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)225g41kcal4g4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1361kcal110.8g107.8g53.6g8.2g
Valittu annoskoko1098g681kcal55.4g53.9g26.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna549g340kcal27.7g27g13.4g2.1g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732