Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 200g437kcal36.6g0g32.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g1058kcal86.4g25.6g66.2g8.6g
Valittu annoskoko1099g529kcal43.2g12.8g33.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna549g265kcal21.6g6.4g16.6g2.2g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401