Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 468g1036kcal81.8g0g79.5g0g
Vehnälese, Liperin mylly117g167kcal17.5g10.5g6.4g64.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä298g328kcal23.3g53.7g1.5g23.9g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl23g194kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g4000kcal293.4g129.6g261.2g176.4g
Valittu annoskoko1099g2000kcal146.7g64.8g130.6g88.2g
Annoskoko puolitettuna550g1000kcal73.4g32.4g65.3g44.1g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540