Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 351g377kcal29.6g49.1g1.2g24.5g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g1125kcal71.4g117.6g26g66.4g
Valittu annoskoko1099g562kcal35.7g58.8g13g33.2g
Annoskoko puolitettuna550g281kcal17.9g29.4g6.5g16.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910