Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 577g104kcal3.2g14.4g2.3g4g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio37g81kcal2.9g9.5g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g219g612kcal41.5g0.1g48.1g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2198g1673kcal95.2g48g115.2g8g
Valittu annoskoko1099g836kcal47.6g24g57.6g4g
Annoskoko puolitettuna550g418kcal23.8g12g28.8g2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965