Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 5459g1605kcal30.6g289.3g10.9g103.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2729g7369kcal464g0g627.7g0g
Sipuli (kuorittu)1092g295kcal14.2g52.4g2.2g18.6g
Valkosipuli 131g142kcal10.3g21.4g0.8g2.8g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g44g162kcal5.7g27.1g3.1g0g
Mustapippuri 22g61kcal2.4g8.4g0.7g5.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g491g4421kcal0g0g491.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28109kcal1054.4g797.2g2273.4g261.8g
Valittu annoskoko10000g14055kcal527.2g398.6g1136.7g130.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7027kcal263.6g199.3g568.4g65.5g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650