Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g60kcal1g7.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko11g30kcal0.5g3.9g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.3g2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g271kcal4.5g35.5g11.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257