Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Karpalo 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g10kcal0.2g2g0g0.4g
Valittu annoskoko11g5kcal0.1g1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g47kcal0.9g9g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832