Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g6.7g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g32kcal1.4g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko11g16kcal0.7g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.4g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675