Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.7g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.2g
Kauralese 0.7g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g47kcal1g7.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko11g23kcal0.5g3.6g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.3g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g208kcal4.5g32.1g6.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369