Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.5g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.8g1.2kcal0.2g0g0g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g1.1g1.8kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g46kcal3g2.4g2.8g0g
Valittu annoskoko11g23kcal1.5g1.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.8g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g208kcal13.6g10.9g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891