Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.2g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.8g1.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko11g20kcal1.4g0.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g183kcal12.7g5.5g11.8g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540