Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g2.7g4.9kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Rypsiöljy rainbow0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g52kcal2g7.2g1.8g2.6g
Valittu annoskoko11g26kcal1g3.6g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g1.8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g235kcal9.1g32.7g8.2g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330