Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.9g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4.5g16kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.9g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g45kcal2g7.6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko11g22kcal1g3.8g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g206kcal9.2g34.9g2.8g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910