Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.6g4.7kcal0.3g0.8g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.4g0.7kcal0.1g0g0.4g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g15kcal1.2g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko11g8kcal0.6g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal5.4g7.2g4.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917