Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1.9g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g2.1g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2.2g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal1.8g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko11g14kcal0.9g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.2g13.6g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180