Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow7g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto President1.6g4kcal0.3g0g0.3g0g
Valkoviini kuiva 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g19kcal1g0.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko11g9kcal0.5g0.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.5g1.8g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744