Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl1.8g10kcal0.5g0.2g0.8g0.3g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.6g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g64kcal4.4g0.8g4.8g2.2g
Valittu annoskoko11g32kcal2.2g0.4g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal1.1g0.2g1.2g0.6g
Arvot/100g100g290kcal19.8g3.6g21.6g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320