KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g5.2g7.3kcal0.8g0.1g0.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 3.1g4.5kcal0.1g1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g2.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal2g2.8g0.8g0g
Valittu annoskoko11g14kcal1g1.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.7g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396