Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Pinaatti 2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g36kcal2.6g0g2.6g0.2g
Valittu annoskoko11g18kcal1.3g0g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.7g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.7g0g11.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894