ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g11g22kcal1.9g0g1.6g0g
Fariinisokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g47kcal3.8g1g3.2g0g
Valittu annoskoko11g24kcal1.9g0.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g216kcal17.3g4.5g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307