Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g3.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1.3g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal3.6g4.5g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653