Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.6g3.9kcal0g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g30kcal2.6g0.4g2g0g
Valittu annoskoko11g15kcal1.3g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g136kcal11.7g1.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667