Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.3g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1.1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1.6g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g49kcal3.4g2.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko11g25kcal1.7g1.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.9g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal15.3g12.6g12.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568