Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1.6g3kcal0.4g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1.8g0.8kcal0.2g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.1g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]0.6g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g36kcal4g0.2g2g0g
Valittu annoskoko11g18kcal2g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g164kcal18g0.9g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716