Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl3.9g14kcal0.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.1g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal1.4g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko11g20kcal0.7g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g180kcal6.3g2.7g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940