Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee3.8g3.9kcal0.9g0g0.1g0g
Seesamiöljy, Amoy0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maissitärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeriherneen palko0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi laimennettu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pinaatti 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g15kcal2g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g8kcal1g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.5g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal8.8g1.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421