Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g4.7g13kcal0.7g0g1.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal1.6g1.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko11g20kcal0.8g0.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g181kcal7.2g5.4g14.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982