Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%2.1g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal0.8g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.6g3.6g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432