Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 8.2g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Piirakkataikina Sunnuntai2.3g8.7kcal0.1g0.7g0.6g0g
Siirappi, tumma0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g24kcal0.4g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko11g12kcal0.2g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal1.8g9.9g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903