Helppo lohi-pinaattikeitto

HELPPO LOHI-PINAATTIKEITTO
(4 annosta)

Ainekset:

7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 ps (500 g) Pirkka perunasipulisekoitusta (pakaste)
1/2 ps (à 150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
1 pkt (300 g) kirjolohisuikaleita (sis.

suolaa 1 %)
3 dl maitoa
ripaus mustapippuria
(suolaa)

1. Kiehauta vesi kattilassa.

Lisää joukkoon liemikuutio, perunasipulisekoitus ja pinaatti.

Keitä noin 4 minuuttia.

2. Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.

3. Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla.

Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 357 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Pinaattipakaste 150g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohisuikale (Pirkka)1.6g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal1g1g0.6g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.5g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal4.5g4.5g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99185