Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.8g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kevytmaito (Valio)1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.3g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g27kcal1.8g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.9g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal8.1g1.8g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690