Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g4.8g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g1.7g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Porkkana 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g10kcal1.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko11g5kcal0.6g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal5.3g3.5g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580