Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1.6g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.6g2.7g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067