Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow2.2g2.2kcal0.4g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g55kcal1.8g3.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko11g28kcal0.9g1.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g246kcal8g17g14.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094