Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.2g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 5.2g5kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g20kcal2.4g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal1.2g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.6g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10.8g9.9g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566