Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g3.1g12kcal0.2g1g0.8g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.6g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.2g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Juusto, mozzarella 0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g47kcal1.4g2.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko11g24kcal0.7g1.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.3g10.7g15.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905