Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal1.2g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5.4g8g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530