Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g13kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal2.7g4.5g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964