Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%1.1g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus5.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit3.3g7.2kcal0.5g0.1g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g25kcal1.2g2.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal0.6g1.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5.3g9.7g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167