Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g0.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.2g14kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g42kcal3g1g3g0g
Valittu annoskoko11g21kcal1.5g0.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g189kcal13.4g4.5g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745