Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.5g2.7kcal0.1g0g0.2g0.1g
Kauralese 1.2g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.8g6.5kcal0.8g0.1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g52kcal3.8g1.8g3g1g
Valittu annoskoko11g26kcal1.9g0.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal1g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g233kcal17g8g13.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658