Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow2.5g8.1kcal0g2g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikka 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g50kcal0.6g10g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g25kcal0.3g5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g2.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g221kcal2.7g44.2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386