Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1.1g3.4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kookosrasva (Cocos)5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Vispikerma, Milbona1.8g6.4kcal0g0g0.7g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Murot, Rice Crispies0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.8g2.6kcal0.3g0.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g134kcal1.4g2g13.6g2g
Valittu annoskoko11g67kcal0.7g1g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna6g34kcal0.4g0.5g3.4g0.5g
Arvot/100g100g587kcal6.1g8.8g59.6g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868