Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.1g15kcal1.2g0g1.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.7g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g65kcal4.2g0.8g5g0.6g
Valittu annoskoko11g33kcal2.1g0.4g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal1.1g0.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g291kcal18.8g3.6g22.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488